برگزاری جلسه بررسی عملکرد بسیج اساتید در سال 89

جلسه بررسی عملکرد بسیج اساتید دانشگاهها وموسسات آموزش عالی استان عصر روز دوشنبه 4/11/89 با حضور سردار قاسمی جانشین فرمانده سپاه امیرالمومنین استان ،دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه وجمعی از اعضاءدر محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید .

در این جلسه همچنین از زحمات دکتر نصراله نژاد جانشین بسیج اساتید تقدیر بعمل آمد.

در ابتدای جلسه دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه باتشکر از زحمات دکتر نصراله نژاد جانشین بسیج اساتید گفت:ایشان دارای صفات خوبی از جمله صداقت ،پشتکار،قانون گرایی وتواضع بودند ودر طول خدمت خود در دانشگاه ودر بسیج اساتید نقش محوری را ایفا نمودند که جادارد مراتب تقدیر وسپاس خود را از زحمات ایشان داشته باشم .

دکتر علی محمدی در ادامه گفت:بسیج یادگار درخشان رهبر فقید انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)می باشد که با درایت وقتی  استکبار انواع واقسام توطئه های خود را علیه انقلاب شکل داد فرمان تشکیل این نیروی بزرگ را صادر کرد که صحنه های درخشانی از عملکرد خود را در دوران هشت ساله جنگ تحمیلی ،سازندگی وحراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی به یادگار گذاشته است ودر همین راستا بسیج اساتید که به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی فرماندهان جنگ نرم هستند نقش محوری در تبیین اهداف انقلاب ومبارزه با جنگ نرم استکبار دارد . در پایان  بااهداءلوح تقدیری از زحمات دکتر نصراله نژاد تقدیر بعمل آمد.