سخنرانی استاندارایلام دردانشگاه با موضوع بررسی نقش دانشگاهها در پیروزی و تداوم انفلاب اسلامی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی  دانشگاه  جلسه سخنرانی آقای مهندس اعلایی استاندارایلام شب دوشنبه 25/11/89 با موضوع  نقش دانشگاهها در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام و المسلمین هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکترگودرزی معاون پشتیبانی ومنابع انسانی ، دکتر بگ محمدی معاون دانشجویی ،دکترنورالهی مدیرامورفرهنگی ،مدیران و جمع زیادی از دانشجویان در محل  سالن آمفی تئاتر آیت الله حیدری برگزار گردید.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام هاشمی ضمن تبریک آغاز امامت حضرت بقیه الله الاعظم(عج) به مقام معظم رهبری و محبان اهل بیت  و عرض تبریک به مناسبت ایام الله دهه فجر و خیر مقدم به مهندس اعلایی  استاندارایلام که علی رغم مشغله های زیاد با تقبل زحمت به جمع دانشگاهیان تشریف آوردند گفت: در بررسی هر پدیده ای مولفه هایی وجود دارد که بعد از انقلاب اسلامی مهمترین مولفه بحث ویژگی ها، اهداف و دستاوردهای انقلاب اسلامی می باشد.

حجت الاسلام  هاشمی بااشاره به ویژگیهای انقلاب اسلامی گفت: از مهمترین ویژگیهای  انقلاب اسلامی می توان به موارد ذیل اشاره کرد: اسلام خواهی،رهبری انقلاب و جامعیت حضرت امام(ره) درامورسیاسی ودینی   ، عدم وابستگی انقلاب به شرق و غرب، غیر قابل پیش بینی بودن انقلاب، پافشاری جدی مردم برای تحخق  شعارهای اصلی انقلاب اسلامی شامل استقلال،آزادی­وجمهوری اسلامی .

حجه الاسلام هاشمی درادامه به بحث اهداف انقلاب اسلامی پرداخت وگفت:

براندازی حکومت طاغوت ،تاسیس حکومت دینی،حاکم نمودن ارزشها ،قوانین واحکام  اسلامی ،مبارزه همه جانبه وپی گیر ومستمر بامظاهر بی عدالتی،ظلم ،ستم،فساد،تبعیض وتباهی ،استکبارستیزی ومقابله باظلم وحمایت وامید دادن به سایر مسلمانان ،مستضعفان ،آزادیخواهان ومبارزان دراقسی نقاط جهان  ازجمله اهداف انقلاب اسلامی می باشد که امروزشاهد تحقق این اهداف درداخل سطح منطقه وجهان هستیم .

معاون نهادنمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه درادامه داد به موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت وگفت: امروز بعداز 32سال ما در سطح منطقه وجهان  حرفهای زیادی برای گفتن داریم  در ابعاد مختلف سیاسی ،نظامی ،اقتصادی ومبارزه با سلطه جهانی که  حوادث پیش آمده در مصروتونس ووحشت استکبار از پیامدهای ایستادگی ملت ایران وثمره انتقال تفکر انقلابی واسلامی به سطح کشورهای منطقه می باشد .

حجه الاسلام هاشمی­افزود: دستاوردهای انقلاب اسلامی درزمینه های سیاسی ،اقتصادی ،فرهنگی ،نظامی وعلمی  آنقدر وسیع است که برای  تبیین وبیان آنها باید فرصت زیادی فراهم گردداما به علت ضیق وقت  مطالبی فقط درباره دستاوردهای  انقلاب اسلامی درزمینه سیاسی در امور داخلی وبین المللی ذکر می­گردد.

در صحنه سیاسی داخلی براندازی نظام شاهنشاهی ،استقرارحکومت دینی ،استقرارنهادهای مدنی با رای مردم ،تاسیس سازمانها وارگانهای انقلابی ومردمی ،حفظ استقلال وتمامیت ارضی وتصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی براساس قران وسنت وسیره نبی گرامی وائمه اطهارازجمله دستاوردهای مهم است .

حجه الاسلام هاشمی درمورد دستاوردهای سیاست خارجی نظام گفت:حمایت ازنهضت ها،خیزشها،وحرکتهای حق طلبانه درجهان وعلی الخصوص درجهان اسلام ،مقابله با تحریمها وتهدیها وتوطئه های همه جانبه جهانی ومنطقه ای ،مقابله با تجاوز نظامی حکومت بعثی عراق که با حمایت آمریکا انجام گرفت،تقویت وگسترش بیداری اسلامی ،صدور انقلاب ،به چالش کشاندن سیاستهای ظالمانه قدرتهای سلطه گروعلی الخصوص آمریکا،مقابله با سیاستهای حکومتهای استبدادی ووابسته منطقه ای،افشای ماهیت وابسته واستعماری سازمانها ونهادهای بین المللی وشعارهای دروغین  که درزمینه دموکراسی ،آزادی وحقوق بشر ازناحیه قدرتها گفته می شود.

حجه الاسلام هاشمی درباره دشمنیها با انقلاب اسلامی گفت  : دشمنان انقلاب اسلامی هم با توجه به همین مولفه ها تلاش زیادی برای جلوگیری از توسعه و صدور انقلاب و استحاله نظام کرده اند اما با رهبریهای مدبرانه و الهی حضرت امام(ره) در ابتدا  و مقام معظم رهبری این توطئه هاخنثی شده است که اهم این دشمنیها درهفت محور اعمال گردیده است:

1-تلاش برای جلوگیری ازپیروزی انقلاب اسلامی

2- تلاش برای براندازی نظام اسلامی ازطرق مختلف شامل کودتا،تحریم ،حمله نظامی ،تقویت گروهکهای ضدانقلاب و...

3- محدود سازی انقلاب اسلامی درداخل ایران وجلوگیری از صدورانقلاب

4- استحاله نظام

5- ایجادفاصله بین مردم ومسئولان

6- تلاش برای جلوگیری از توسعه ایران اسلامی

7-تلاش برای انزوای ایران درمنطقه وجهان

در ادامه مراسم  مهندس اعلایی  استاندار ایلام با تبریک ایام مبارک دهه فجر واعلام شعف ازحضوردربین دانشجویان دانشگاه گفت: حضور در جمع دانشجویان دو موضوع را برای من یادآوری می کند اول جوانی است و دوم دانشجویی ، قرابت این دو موضوع  دنیای جدیدی را می سازد زیرا بزرگترین ویژگی دانشجویی  آرمانخواهی است و همین امرسبب می شود که دانشجوی  آرمانخواه در پی عدالتخواهی  باشد وهمین امر ازشاخصه های مهم دانشجویان درتاریخ کشوراست.

مهندس اعلایی افزود: دشمن همواره تلاش می کند از این قشر در راستای اهداف خود استفاده نماید ولی دانشجویان طالب  حق وحقیقت بوده و با بصیرت خود تمام توطئه های دشمنان را خنثی و در راستای توسعه کشور گام برداشته­اند.

استاندار ایلام گفت: از دیگرمولفه های دانشجویان پرسشگری ودرک بالای سیاسی وفرهنگی است و  حفظ این مولفه ها همواره می تواند راهگشای برخی ازمسائل باشد .

مهندس اعلایی  افزود: اسلام و تمدن اسلامی در عصر کنونی در جهان  در حال مطرح شدن است و مولفه های آن مشخص و بارز است  وامید است با تلاش ،درایت ،اگاهی ،خودباوری وتکیه برفرهنگ اصیل اسلامی  تمدن اسلامی درصحنه معادلات جهانی بتواند درامور ومسائل مهم تاثیرگذارباشد.

مهندس اعلایی درادامه گفت: فصل جدیدی از تاریخ جهان  شروع شده و دیگر حکومتها نمی توانند تغییر ایجاد کنند و این مردم هستند  که با الهام از انقلاب  اسلامی درصحنه­ها حضور یافته اند ومعادلات منطقه ای وجهانی درحال تغییر است.

در پایان  مراسم  مهندس اعلایی به پرسشهای دانشجویان حول محور مسائل  فرهنگی، اشتغال، محکومیت سران فتنه، مدیریت استان، مسائل اقتصادی استان و ... پاسخ لازم راارائه دادند.