بیانیه تشکل های دانشجویی دانشگاه درمحکومیت اقدام سران فتنه در25 بهمن

بیانیه تشکل های دانشجویی دانشگاه درمحومیت اقدام سران فتنه در25 بهمن

موضوع : محکومیت

سکوت بس است ....

تا کی باید نظاره گر پرپر شدن فرزندان انقلاب و به کنج عزلت رفتن مادران فرزند از دست داده و سکوت قوه قضاییه در برابر آن بود؟

تا کی باید شاهد توهین به امام و ارزش های انقلاب توسط عمال آمریکا  و رژیم صهیونیستی و سکوت قوه قضاییه در برابر آن بود ؟

تا کی باید شاهد تهمت زدن و افترا بستن به مسئولین و ارکان نظام و سکوت قوه قضاییه در برابر آن بود ؟

تا چند عاشورای دیگر باید شاهد شعار علیه امام حسین(ع) ، اصل ولایت فقیه و سکوت قوه قضاییه در برابر آن بود؟

من و تو با هم یک صدا می شویم ؛ ما با هم صدا می زنیم : (( دیگر سکوت بس است .... ))

خسته شدیم ازتهمت ها و سکوت ها ؛ خسته شدیم از توهین ها و سکوت ها ؛ خسته شدیم از زیر پا رفتن ارزش ها و درنگ ها .

تا کی باید درنگ کرد ...؟؟؟

امروز دیگر جایی برای درنگ باقی نمانده است . قوه قضاییه باید تکلیف خود را که یکی از آن ها به مجازات رساندن مجرمان ( محاربان نظام ) می باشد عمل کند و اگر توان این کار را ندارد کار را به دست فرزندان سیدعلی بسپارد که آن ها همواره نشان داده اند که حاضرند از جان و مال خود در راه دفاع از اسلام بگذرند .

و اعلام می داریم :

که اسرافیل در صور دمیده است و محشرگاه مجازات سران فتنه فرا رسیده و فرصت برگشت و انابه برای آشوب گران به پایان رسیده است .

ما کفن پوشان بسیجی حامی ولایت از قوه قضاییه مصرانه خواستاریم که این دشمنان آب و خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران را به سزای اعمال ننگینشان برسانند که در صورت عدم تحقق این امر ما به تکلیف خودبر طبق وصیت نامه امام درموردفتنه گران عمل خواهیم کرد .

بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام

مجمع دانشجویان پیروخط امام(ره)

هیات حضرت علی اکبر(ع)