برگزاری مراسم تجلیل از دانشجویان برتر دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

مراسم تجلیل از دانشجویان برتر دانشکده ادبیات وعلوم انسانی صبح روز یک شنبه 14/9/89 باحضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،حجه الاسلام صفرلکی مسوول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری ،دکتر نصراله نژاد معاون آموزشی وتحصیلات تکمیلی ،دکتر پوراشرف معاون پژوهشی وفناوری ،حجه الاسلام اکبرنژادرئیس دانشکده ادبیات وعلوم انسانی ،دکتر لویی منفرد مدیر دفتر استعدادهای درخشان ،مدیران گروه وجمعی از دانشجویان در محل سالن اجتماعات دانشکده ادبیات وعلوم انسانی برگزار گردید .

در ابتدای این جلسه دکتر اکبرنژادرئیس دانشکده ادبیات وعلوم انسانی باتسلیت فرارسیدن ایام عاشوراو تبریک فرارسیدن روز دانشجو گفت :این مراسم با تصویب شورای فرهنگی دانشگاه برگزاری می گرددواز دانشجویان برتر گروههای آموزشی تجلیل می شود که امید است گامی مثبت درجهت تشویق دانشجویان باشد.

وی افزود :دانشکده در چند سال اخیر از رشد مطلوبی برخوردار بوده است که نمونه آن قبولی 100نفر از دانشجویان این دانشکده در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاههای دولتی می باشد که نسبت به دوسال قبل این آماردو برابرشده است .

در ادامه حجه الاسلام صفرلکی مسوول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری لازمه پیشرفت دانشکده ودانشگاه را تقویت گروههای آموزشی دانست وخواستار برنامه ریزی مسوولان دراین زمینه شد.

حجه الاسلام صفرلکی درادامه توجه به رشته های علوم انسانی را لازم وبراصلاح علوم انسانی توسط عالمان این علوم تاکید کرد .

در ادامه ازداشجویان برتر گروهها تجلیل بعمل آمد.