گردهمایی معاونین پژوهشی دانشگاههای غرب کشور

گردهمایی معاونین پژوهشی دانشگاههای غرب کشور ساعت 11 صبح روز چهارشنبه 19/4/87 با حضور دکتر علیایی مدیر گروه پشتیبانی تجهیزات وزارت علوم ، دکتر قربانی رئیس دانشگاه و معاونین پژوهشی دانشگاههای غرب کشور در سالن فرزانگان برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر قربانی رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم به میهمانان گفت: باب حل مشکل جامعه پژوهش است، اگر قرار است با برنامه در پی حل مشکلات باشیم راه حل آن پژوهش می باشد بخصوص اینکه در خیلی از موارد پژوهش می تواند پیش گیری کننده باشد.

وی تاکید کرد: ما که ادعای استقلال سیاسی را داریم لازمه این استقلال تولید علم است که منشاء آن پژوهش می باشد.

وی افزود: در بحث آموزش و تقویت آن مهمترین عامل پژوهش می باشد.

وی تاکید کرد: ما باید متوجه هدر نرفتن اعتبارات در امر پژوهش باشیم.

در این جلسه مباحثی حول محور پایگاه های اطلاعاتی و کتابخانه های دیجتالی، پروژه های پیشنهادی بین دانشگاهی، تجهیزات پژوهشی،آیین نامه های پژوهشی و فرصت مطالعاتی مطرح گردید