گزارشی از روند فعالیتهای صندوق قرض الحسنه حضرت ولیعصر(عج)

صندوق قرض الحسنه حضرت ولیعصر(عج) در اوایل سال تحصیلی 86-85 با ابتکار و پیگیری دکتر قربانی رئیس دانشگاه  و با مشارکت تعدادی از اعضای هیات علمی و کارکنان تاسیس که به پرداخت کمک مالی به دانشجویان نیازمند می پردازد که با دستور ریاست دانشگاه آقای فرج اله اکبری امور حسابداری صندوق را عهده دار گردید.

آقای اکبری حسابدار صندوق در مورد روند اجرایی کارهای صندوق گفت: دانشجویانی که نیازمند کمک مالی هستند پس از تنظیم درخواست و دستور رئیس دانشگاه به صندوق حضرت ولیعصر (عج) معرفی می شوند و پس از بررسی لازم بر اساس نیاز اولویت بندی شده و کمکهایی بصورت بلاعوض و وام دانشجویی به این دانشجویان پرداخت می گردد.

آقای اکبری در مورد نحوه بازپرداخت وامها گفت: بر اساس اعتبار پرداخت شده وامها در اقساط 6 و 10 ماهه از افراد اخذ می شود.

وی افزود: قسمت عمده اعتبار صندوق از کمک های مالی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه تامین می شود.

وی تاکید کرد: تاکنون قسمت اعظم درخواستهای دانشجویی با تاکید و پیگیری ریاست محترم دانشگاه از کمک مالی صندوق برخوردار گردیده اند.

آقای اکبری حســــــابدار صندوق در مورد میزان درآمد و وامـــهای پرداختــــــی در سال 86 گفت: درآمد صندوق در سال 86

مبلغ 000/006/45 ریال و درآمد متفرقه 000/200/7 ریال بوده که مبلغ 500/287/67 ریال بصورت وام بلاعوض و مبلغ 000/600/22 ریال بصورت وام پرداختی در اختیار افراد نیازمند قرار گرفته است.