همایش نکوداشت حضرت امام خمینی(ره)

همایش نکوداشت حضرت امام خمینی(ره) با حضور دکتر قربانی رئیس دانشگاه، حجة الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین، روسای دانشکده ها،‌اعضای هیات علمی و جمع زیادی از کارکنان راس ساعت 11 صبح  روز یکشنبه 12/3/87 در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

در این مراسم دکتر قربانی و حجة الاسلام هاشمی به بیان ویژگیها و علل موفقیت حضرت امام (ره) پرداختند.

دکتر قربانی با تاکید بر اینکه امام(ره) شخصیتی می باشد که در ابعاد مختلف می توان به بحث و بررسی آن پرداخت گفت: امام بدون واسطه با متن ملت و ملتهای مستضعف حرف می زند و به همین علت ملتها پذیرای حرفها و نظرات حضرت امام (ره) هستند و امام در این راهبرد موفق است.

وی افزود: امام (ره) در سطح بین المللی با دو قدرت مسلط شرق و غرب شعار نه شرقی و نه غربی را انتخاب و در عمل پیاده نمود که باعث حیرت محافل سیاسی و دلگرمی ملتهای مستضعف شد.

همچنین در این مراسم حجة الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به بیان شخصیت امام و انطباق بر آیات قرآنی پرداخت.