اجرای 4 مرحله طرح ISO 9001=2000 در دانشگاه ایلام

4 مرحله طرح ISO در دانشگاه ایلام اجرا گردید .

مهندس محمد تاب نماینده رئیس دانشگاه در اجرای طرح ISO 9001=2000  با اعلام مطلب فوق گفت : دانشگاه ایلام بعنوان سومین دانشگاه کشور اقدام به اجرای طرح ISO نموده است و تا الآن چهار مرحله از این طرح اجرا و زمینه اجرای دو طرح دیگرنیز مهیاست .

مهندس تاب افزود : در ارتباط با این طرح دوره های آموزشی متعدد برای مدیران و کارکنان دانشگاه برگزار گردیده و همچنین کلیه اسناد و مدارک دانشگاه کد گذاری شده و در جهت اصلاح فرایندهای دانشگاه و استخراج آنها مطالعاتی صورت گرفته که بر اساس برنامه ISO خط مشی کیفیت دانشگاه تدوین و به تصویب شورای دانشگاه و تأیید ریاست محترم دانشگاه رسیده و هم اکنون مراحل توزیع و نصب آن در دانشگاه در حال اقدام بوده که این خط مشی می تواند مبنای سیاستهای کلی دانشگاه مطابق با چشم اندازهای آموزش عالی کشور باشد . مهندس تاب در مورد محتوای خط مشی کیفیت دانشگاه گفت : تدارک بسترهای لازم جهت ایجاد دانشگاه کارآفرین ، افزایش سرمایه گذاری اخلاقی در فعالیتها و خدمات دانشگاه ، ترویج فرهنگ تولید علم و  پژوهش های کاربردی و اثربخش مبتنی بر استعدادهای منطقه ای ، افزایش سهم پژوهش ها و تشویق اساتید و دانشجویان ، ارتقاء امکانات پژوهشی ، آموزشی و رفاهی اعضاء هیأت علمی ، ارتقاء امکانات رفاهی ، معیشتی و شغلی کارکنان و ارتقاء کمیت و کیفیت خدمات آموزشی ، دانشجویی و رفاهی دانشجویان از جمله اهداف کیفی در راستای دستیابی به سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001=2000   می باشد .