بهره برداری از کف پوش پارکت سالن ورزشی دانشگاه ایلام

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام کفپوش پارکت سالن ورزشی دانشگاه ایلام با مساحت  800 متر مربع به بهره برداری رسید .

بنا به این گزارش این طرح با هدف سالم سازی و کاهش آسیب دیدگیهای ورزشی برای اولین بار در استان با هزینه 520 میلیون ریال طی مراسمی با حضور دکتر قربانی رئیس دانشگاه به بهره برداری رسید . این کف پوش از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردار و مورد تأیید کارشناسان ورزشی می باشد .

در مراسم  افتتاح این طرح دکتر قربانی رئیس دانشگاه اظهار داشت : توسعه ورزش و مکانهای ورزشی به عنوان عاملی اساسی در نشاط و شادابی دانشجویان ، از سیاستهای اصلی دانشگاه می باشد و در همین راستا علاوه بر پیش ینی احداث استخر دانشگاه که کارهای طراحی و نقشه کشی آن در حال انجام است در سال 86 علاوه بر تعمیر سالن چند منظوره کشتی ، وزنه برداری ، تکواندو و بدنسازی به منظور ارتقای کیفیت مجموعه های ورزشی پارکت سالن ورزشی شماره یک به بهره برداری رسید .