اخذ مجوز دو رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد در دانشگاه ایلام

مجوز دو رشته تحصیلی کارشناسی ارشد شیمی معدنی روزانه و مهندسی کشاورزی مکانیک ماشینهای کشاورزی در دانشگاه ایلام اخذ گردید.

دکتر عباس قربانی رئیس دانشگاه با بیان مطلب فوق گفت: توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی از اولویتهای برنامه ای دانشگاه ایلام می باشد و در همین راستا و با توجه به نیاز واقعی استان به نیروی انسانی ماهر در زمینه کشاورزی و صنعتی شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اخذ مجوز دو رشته کارشناسی ارشد شیمی معدنی روزانه و مهندسی کشاورزی مکانیک ماشینهای کشاورزی موافقت به عمل آورد.

دکتر قربانی تاکید کرد: تقاضای اخذ مجوز رشته های جدید بنا به نیاز استان در زمینه های کشاورزی و صنعتی بازار کار تدوین می گردد و اخذ مجوز دو رشته مذکور در همین راستا می باشد

وی افزود: از ابتدای سال 86 با احتساب این دو رشته مجموعاً مجوز 6 رشته تحصیلی اخذ گردیده است که آماری رو به رشد در این زمینه می باشد و افق روشنی را در زمینه آموزشی برای دانشگاه ایلام ترسیم می گردد. دانشگاه ایلام دارای 45 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی،کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد.