رئیس دانشگاه: استکبارستیزی مهم‌ترین ویژگی انقلاب اسلامی است

دکتر علی محمدی در مراسم جشن آغاز سال تحصیلی دانشگاه اظهار داشت: دانشجویان، اساتید و مراکز دانشگاهی و علمی در صف نخست مقابله با پدیده نوظهور جنگ نرم هستند.
وی ادامه داد: در این جنگ خبری از سلاح‌های فیزیکی که به ظاهر دیده می‌شوند، نبوده و دشمن سوار بر موج امواج  تبلیغی در این عرصه حضور دارد.

دکتر علی محمدی افزود: حضور دشمن با هر چشمی دیده نمی‌شود و سلاح استفاده شده او نیز فیزیکی نبوده که دیده شودودر این جنگ خبری از توپ، تانک و دیگر تجهیزات نظامی نبوده و اصلا دیده نمی‌شود.

رئیس دانشگاه گفت: البته دشمن در این جنگ ظاهرا دیده نمی‌شود اما آثار تخریبی فعالیت‌های او کاملا دیده می‌شود.

وی ادامه داد: در جنگ نرم به ظاهر تقابلی وجود ندارد همه عرصه‌ها جولانگاه این جنگ بوده و عرصه‌ای بی‌نصیب باقی نمی‌ماند.

دکترعلی محمدی تصریح کرد: در جنگ نرم تمام حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و .... مورد تهاجم دشمن قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه گفت: در جنگ نرم همواره از اصل غفلت استفاده می‌شود و این در حالی است در جنگ سخت این اصل لو رفته است.

وی ادامه داد: اصل غفلت در جنگ نرم حرف نخست را می‌زند و کارایی فراوانی دارد چون شناسایی دشمن و جنگجو در این جنگ بسیار سخت و دشوار است.

رئیس دانشگاه اضافه کرد: جز با بصیرت و آگاهی نمی‌توان این نوع جنگ خطرناک را شناخت و در برابر آن ایستادگی کرد.

دکترعلی محمدی تصریح کرد: بصیرت و آگاهی نیز بدون کسب علم و دانش میسر نیست و باید همه در راستای این مهم تلاش کنند.

رئیس دانشگاه گفت: هیچگاه برای کسب علم و دانش دیر نیست و ائمه معصوم و انبیاء الهی همواره در این زمینه سفارش کرده‌اند.

وی ادامه داد: در روایتی آمده است که خداوند موعد مرگ یکی از یاران پیامبر را به وی وحی می‌کند، پیامبر نیز موضوع را با فرد مورد نظر در میان می‌گذاردو سپس پیامبر از او می‌خواهد که در مدت باقیمانده عمرش به کارهایی که دوست دارد بپردازدکه  آن شخص از پیامبر اسلام سئوال می‌کند که به نظر شما در این شرایط چه کاری بهتر و مورد رضایت خداوند است.

پیامبر به وی امر می‌کند که در مدت باقیمانده عمرت که ظاهرا کمتر از سه روز بوده به کسب علم و دانش بپردازد.

وی ادامه داد: این روایت نشان می‌دهد که کسب علم و دانش در هر زمان و شرایطی از سوی خداوند و ائمه اظهار ستودنی است.

دکتر علی محمدی در ادامه ضمن خیر مقدم به دانشجویان ورود ی جدید گفت :ا ز دانشجویان گرامی می خواهم در راه کسب علم و دانش از هیچ کوششی دریغ نکنند و در زندگی دانشگاهی خود برنامه داشته باشند ودر کنار توجه به علم ودانش به معنویات هم نگاه ویژه ای داشته باشند واین دستگاه علمی نیز تمام توان خود را صرف ارائه خدمات در چارچوب قوانینی که موجود است، می نماید .

رئیس دانشگاه در پایان به دانشجویان توصیه نمود تحت تاثیر گروهها وباندهای سیاسی خارج از دانشگاه قرار نگیرند وبا توجه به اصل نظام در مسیر تعالی وسعادت جامه گام بردارند .