استاندار ایلام: دانشگاه باید پرچمدار دشمن شناسی در جامعه باشد

استاندار ایلام گفت: دانشگاه باید پرچمدار و سرآمد دشمن شناسی در جامعه باشد.

به گزارش خبرنگارروابط عمومی آقای مهندس اعلایی استاندار ایلام صبح روز دوشنبه در مراسم جشن آغاز سال تحصیلی دانشگاه  افزود: دانشگاهیان و افراد نخبه در آگاهی بخشی و ایجاد روحیه دشمن شناسی در جامعه نقش تعیین کننده ای دارند.

وی اظهار داشت:علم و دانش بشر باید در خدمت ارتقاء روحیه معنوی و توجه به خداوند متعال باشد و دانشی که در این جهت حرکت نکند باعث تباهی و گمراهی انسانها خواهد شد.

استاندار ایلام با بیان اهمیت  نقش عالمان و دانشگاهیان  در توسعه علمی و اقتصادی جامعه افزود: اربردی کردن و عملیاتی کردن تحقیقات پژوهشی و علمی در دانشگاهها باید مورد توجه اساسی قرار گیرد.

مهندس اعلایی از مسوولین دانشگاههای استان و بویژه دانشگاه ایلام خواست زمینه برگزاری نشست های علمی و پژوهشی با اساتید و دانشجویان جهت بهره مندی از نظرات کارشناسی این افراد را فراهم کنند.