انتصاب سرپرست دانشکده علوم پایه

آقای دکتر رضا تبارکی عضوهیات علمی گروه شیمی به سمت سرپرست دانشکده علوم پایه منصوب گردید .

طی مراسمی با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،دکتر نصراله نژاد معاون آموزشی دانشگاه ،دکتر گودرزی معاون پشتیبانی ومنابع انسانی دانشگاه ،اعضای هیات علمی وکارکنان دانشکده علوم پایه صبح روز یک شنبه 4/7/89 از زحمات خانم دکتر سلیمان نژاد تقدیر وتجلیل بعمل آمد و آقای دکتر رضا تبارکی عضوهیات علمی گروه شیمی بعنوان  سرپرست دانشکده علوم پایه معرفی گردید.

در این مراسم دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ضمن تبریک ایام آغاز سال تحصیلی وگرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت :اعتماد به نفسی که امروز در کشور حاکم است زمینه جهش علمی وموفقیت های بزرگ  رادرکشور فراهم نموده است که این امر نتیجه حماسه ها ورشادتهای رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس می باشد که با ایستادگی خود باعث حفظ تمامیت ارضی ونا کامی دشمنان انقلاب اسلامی در رسیدن به اهداف خود شدند .

دکتر علی محمدی در ادامه با تقدیر از زحمات  خانم دکترسلیمان نژاددر اداره مطلوب دانشکده علوم پایه  به بیان انتظار خود از روسای دانشکده هاپرداخت وگفت :  از روسای دانشکده ها انتظار می رود به چهار موضوع مهم توجه داشته باشند :تعامل مثبت با اساتید ،توجه ویژه به دانشجویان ،نظارت برتشکیل کلاسها وتوجه به مباحث فرهنگی در دانشکده ودانشگاه ودر پایان پیشنهادکرد در هر دانشکده یک شورای فرهنگی با حضور رئیس دانشکده ونمایندگان گروهای آموزشی تشکیل شود ومسائل فرهنگی دانشکده را پی گیری نماید .