برگزاری همایش ملی منابه طبیعی ،اسیب ها وچاشها وراهکارهای عملی

همایش ملی منابه طبیعی ،اسیب ها وچاشها وراهکارهای عملی روزهای چهارشنبه وپنج شنبه 29و30/2/89 باحضور حجه الاسلام لطفی نماینده ولی فقیه دراستان وامام جمعه ایلام ،استاندار ایلام ،مدیران کل وروسای سازمانهای استان ،دکتر قربانی رئیس دانشگاه ،مهندس بازدار رئیس منابع طبیعی استان ،محققان وپژوهشگران برتر کشور وجمع زیادی ازدانشجویان در محل سالن آیت اله حیدری برگزارگردید.

درابتدای مراسم دکتر قربانی رئیس دانشگاه ضمن خیرمقدم به میهمانان بیان کرد: محورهای همایش شامل طبیعی و زیست محیطی، انسانی و فرهنگی، سیاستگذاری و مدیریت، فناوریهای نوین و برنامه های جنبی است. رییس دانشگاهافزود: براساس برنامه ریزی انجام شده قرار است در این همایش تازه ترین راهکارهای عملی به منظور جلوگیری از آسیب های جدی به منابع طبیعی به ویژه در بخش خشکسالی عملیاتی شوند. دکترقربانی ابراز امیدواری کرد، برگزاری این همایش ها بتواند در جلوگیری از تخریب منابع طبیعی موثر واقع شود.

بقیه گزارش در قسمت دوم ذکر می گردد