پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت بزرگداشت مقام معلم

پیام ارسالی  ریاست محترم دانشگاه به مناسبت بزرگداشت مقام معلم
« مِدادُ العلماءِ افضلُ مِن دماءِ الشهداءِ » (پیامبر مکرم اسلام«ص»)
 جوهر مرکّب عالم بدان رو  از خون شهید افضل است که بر جان شیفتگان و آشفتگان اثر می کند و معلم نه به قدم که به دَم ازالت رذیلت و نشر فضیلت را در نظر دارد و با زدودن زنگار از آئینه ضمیر متعلم ، فطرت ثانی او را تدارک می کند. بر ارباب هِمَم نیک پیداست که معلم با کشف حقایق و نشر دقایق ، از کنوز رموز ، لآلی معانی صید می کند و از درِ رحمت و بذل محبت سینه های خسته از جهل را مرهم می نهد و با بیان و بنان می کوشد تا مردمان راه بی راه نپویند و خسّت جاه نجویند. از سموّ  منزلت و نباهت قدر معلم  همین بس که دادار کردگار خویشتن را به معلمی وصف می کند و در دقایق کتاب خود، خرد ورزان را گواه می گیرد.
  اینجانب روز عرفه معلم را به  حضور گرامی اساتید  دانشگاه تبریک عرض می نمایم و امیدوارم همواره توفیق، رفیق راه و رضای الهی کسوت قامت رسایتان باشد و حضرت عزت همه ما را با شهید گرانسنگ، مطهری عزیز و ایشان را با حضرت نبوی محشور فرماید.
پیروز و مستدام باشید
دکتر عباس قربانی