گزارش برگزاری کارگاه آموزشی ویژه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان

کارگاه آموزشی ویژه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان با همت هیأت نظارت و ازریابی آموزش عالی استان با هدف آشنایی بیشتر ، همکاری و تعامل بیشتر آنها با این هیأت و دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان با هیأت نظارت و ارزیابی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در تاریخ 17/3/89 در سالن فرزانگان دانشگاه ایلام برگزار گردید. ابتدا جناب آقای دکترعباس قربانی رئیس هیأت نظارت و ازریابی آموزش عالی استان ضمن عرض خیرمقدم مطالبی در خصوص اهمیت  نظارت و ازریابی ایراد نمودند. بعد از آن آقای دکتر محمدحسین رحمانی دوست دبیر هیأت نظارت و ازریابی آموزش عالی استان گزارشی از عملکرد و روند نظارت و ازریابی استان ارائه نمودند. سپس جناب آقای دکتر محمودرضا مستقیمی مدیر محترم گروه  نظارت و ارزیابی آموزش عالی در سخنان خود بیان نمودند که نظارت و ارزیابی در جوامع پیشرفته از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در حقیقت موجب کارآیی و اثربخشی نظام می باشد و علاوه بر آن زمینه توسعه در ابعاد اجتماعی و فرهنگی و انسانی را فراهم می کند. سپس به تمرکز زدایی و تفویض اختیار به هیأتهای استانی اشاره نمودند و بعد از آن به ارائه گزارش و روند ارزیابی از دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداختند. در ادامه اعضای اعزامی دفتر نظارت و ازریابی آموزش عالی گزارش و نحوه نظارت و ارزیابی را به شرح ذیل بیان نمودند:

1-       سرکار خانم دکتر محمودی در باره دانشگاه پیام نور

2-       جناب آقای مهندس هاشمی-درباره موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی غیردولتی

3-       سرکار خانم دکتر لطفی- درباره دانشگاه آزاد اسلامی

در پایان کارگاه جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و به تمامی سوالات شرکت کنندگان پاسخ کامل ارائه شد.