برگزاری مراسم بزرگداشت مقام زن

مراسم میلاد حضرت فاطمه زهرا(س ) وبزرگداشت مقام زن باحضور دکتر قربانی رئیس دانشگاه ،دکتر صفرلکی مسوول نهاد نمایندگی مقام رهبری وجمع زیادی از بانوان دانشگاه روز چهار شنبه در محل سالن فرزنگان برگزار گردید .

در ابتدای مراسم دکتر قربانی رئیس دانشگاه به تفاوت نگاه غرب واسلام به زن پرداخت وگفت :در جهان غرب به زن به عنوان یک کالا نگاه می کنند وبرای افزایش محصولات مختلف اززن به عنوان یک عامل تبلیغاتی استفاده کرده وشخصیت انسانی او را تنزل می دهند ولی نگاه اسلام به زن یک نگاه متعالی وارزشمند است که شخصیت انسانی اورا حفظ می نماید وبه گونه ای اورا در اجتماع دخالت میدهد که ضمن حفظ حریم خانوادگی بتواند در روند توسعه وپیشرفت جامعه تاثیرگذار باشد .

رئیس دانشگاه با اشاره به صحبت یکی از بانوان در موردمهد کودک دانشگاه گفت :جهت نزدیکی فرزندان بانوان به آنها درمحل دانشگاه به معاون پشتیبانی ومنابع انسانی دستور رسیدگی وپی گیری مساله را خواهم داد چرا که این امر در کاهش استرس وافزایش روحیه کار آنها موثر خواهد بود .

دکتر قربانی در باره  در خواست بانوان در مورد کاهش ساعات کاری درتابستان گفت :در مورد ساعات کاری  کارکنان دانشگاه وکلیه سازمانها تابع دستورات هیات دولت می باشند ودر این مورد ما باید براساس مصوبات ودستورات هیات دولت عمل نمائیم .

در ادامه لوح تقدیر وهدایایی به بانوان دانشگاه اهداء گردید