دیدار مدیران وزارت علوم با با دانشجویان ونمایندگان تشکلهای دانشجویی دانشگاه

همزمان با سومین سفر استانی هیئت دولت به  استان دانشجویان و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه با مسئولان و مدیران وزارت علوم دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  ، دانشجویان و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه در دیداری چند ساعته با مدیران بخش‌های مختلف وزارت علوم  نظرات خودرا در خصوص مسایل مختلف صنفی ، آموزشی ، فرهنگی و موضوعات مرتبط با حوزه آموزش عالی مطرح کردند و مدیران وزارت علوم نیز به سوالات دانشجویان پاسخ و  در خصوص رفع مشکلات راهنمایی و نظرات خودررا ارائه دادند.

گفتنی است : در این دیدار دکتر  حسینعلی علیخانی مشاور وزیر و مدیر کل امور ایثارگران،  دکتر یعقوبی سرپرست  دفتر مرکزی مشاوره دانشجویی،  دکتر آدمی مدیر کل دفتر برنامه ریزی اجتماعی و مطالعات فرهنگی ، داوری نماینده حوزه وزارتی، حسین خراشادی زاده مدیر امور درآمد