دکتر متکان: ایلام توانایی تبدیل شدن به قطب کشاورزی و دامپروری را دارد

معاون پشتیبانی و اداری مالی وزارت علوم گفت: استان ایلام توانایی تبدیل شدن به قطب کشاورزی و دامپروری را درسطح کشور دارد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی  ،دکتر "علی اکبر متکان " روز چهارشنبه در حاشیه افتتاح سه طرح عمرانی در دانشگاه افزود: با بررسیهای صورت گرفته ،اساتید ، دانشجویان و پژوهشگران دردانشگاه ایلام در زمینه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی کشاورزی و دامپروری برنامه های خوبی انجام داده اند.
وی اضافه کرد:امید است تا با کاربردی کردن این تحقیقات زمینه برای توسعه هر چه بیشتر بخش کشاورزی استان که یکی از مناطق مستعد در امر آب و خاک است ، فراهم بشود.
وی افزود: وجود زمین های مستعد کشاورزی و بارندگی سالیانه ، این منطقه را برای سرمایه گذاری دانش آموختگان بخش کشاورزی درفعالیتهای کشاورزی و دامپروری دارای مزید نسبی نموده است.
متکان از مسئولین دانشگاه ایلام خواست به امر پژوهش و تحقیقات در دانشگاهها اهمیت ویژه ای بدهند و گفت : دولت عدالت محور به امر پژوهش در دانشگاهها اهمیت ویژه ای می دهد و اعتبارات پژوهشی در طی سالهای اخیر رشد قابل توجهی یافته است.