انعقاد تفاهم نامه همکاری در زمینه علمی بین دانشکده علوم کشاورزی سوئد ودانشگاه

با انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشکده علوم کشاورزی سوئدودانشگاه ایلام دو طرف درزمینه های علمی به همکاری خواهند پرداخت . دکتر سمایی مدیر دفتر همکاریهای علمی وبین المللی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی با بیان مطلب فوق گفت :در این تفاهم نامه دو طرف توافق کردند در زمینه تبادل اعضای هیات علمی ومحققان ،تبادل ویا آموزش دانشجو،تحقیقات مشترک وهمفکری برای پژوهش ،تبادل نشریات واطلاعات علمی وتوسعه تبادل ویا همکاری متناسب بانظر هردو دانشگاه به همکاری بپردازند. وی افزود :براساس این تفاهم نامه زمینه های بالقوه همکاری می تواند شامل :فیزیولوژی گیاهان زراعی ،سیستمهای کشت وکاروخدمات زیست محیطی ،زیست شناسی وکنترل علف هرزه ،حشره شناسی ،بیماریهای گیاهی وعلوم خاک می باشد . دکتر سمایی خاطرنشان کردکه مدت این تفاهم نامه 5 سال میباشد که در صورت موافقت طرفین می تواند تمدید شود. وی در پایان از تلاشهای بعمل آمده توسط همکاران محترم دانشگاه بویژه آقای دکتر علیرضا تاب عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی که نقشی اساسی در جهت انعقاد این تفاهم نامه ایفاء کردند تشکر وقدردانی نمود .