برگزاری مراسم جشن فارغ التحصیلی جمعی از دانشجویان دانشگاه

مراسم جشن فارغ التحصیلی جمعی از دانشجویان رشته های کارشناسی وکارشناسی ارشد باحضور دکترقربانی رئیس دانشگاه ، معاونین ،روسای دانشکده ها،مدیران گروه وجمع زیادی ازداشجویان صبح سه شنبه 8/4/89در محل سالن آیت اله حیدری برگزارگردید .

در ابتدای مراسم دکتر قربانی رئیس دانشگاه  با اشاره به اهمیت وجایگاه علم دردین  اسلام گفت :در اسلام عالمان وپژوهندگان علم از جایگاه والایی برخوردار هستند واین امر در احایث نقل شده از پیامبر اسلام وائمه اطهار مورد تاکید فراوان قرار گرفته است .

رئیس دانشگاه  افزود :این جایگاه باعث شده در اسلام علم مقدس شمرده شود وبه دنبال آن دانشگاه که یکی از مراکز مهم در امر آموزش علم است نیز مقدس خواهدبود چراکه افراد باتحصیل علم به وجوه مختلف قدرت وحکمت الهی پی می برند واین امکان در دانشگاه بیشتر فراهم است که باوجود اساتید مجرب وامکانات دیگر دانشجویان کسب معرفت نمایند وبهتربتوانند در شناخت رموز هستی وحکمت الهی موفق باشند .

دکتر قربانی در پایان برای فارغ التحصیلان دانشگاه آرزوی موفقیت نمود وگفت :امیدوارم دانشجویان گرامی بتوانند باتلاش وپشتکار وفراگیری علوم مختلف زمینه پیشرفت وتوسعه کشور رافراهم نمایند .

اجرای موسیقی ،برگزاری مسابقه واهداءلوح تقدیر از دیگر برنامه های مراسم بود