مسابقه بزرگ درباره بحث هسته ای ایران

مسابقه بزرگ درباره بحث هسته ای ایران با حضور گسترده دانشجویان برگزارگردید .
دراین مسابقه که درسطح کارکنان ودانشجویان برگزارشد جمعا 300نفرشرکت کردند  که به هفت نفر از برگزیدگان جوایزی اهداءگردید
طی مراسمی روزشنبه درمسجددانشگاه باحضوررئیس دانشگاه ومسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  ازبرندگان این مسابقه تقدیرشد
دراین مراسم دکتر قربانی رئیس دانشگاه باتبریک موفقیتهای جدید هسته ای ایران گفت :درطول سی سال گذشته استکبار انواع تحریمها را علیه ایران اعمال کرده وازهرگونه فشاری برایران امتناع نکرده است اما علیرغم این تحریمها وفشارها با تاسی ازمنویات حضرت امام خمینی (ره )ومقام معظم رهبری جوانان ایران اسلامی با جسارت وپشتکار توانسته اند ایران اسلامی  راصاحب یکی ازپیچیده ترین فناوریهای نوین  یعنی فناوری هسته ای نمایند واین دانش رابومی نمایندکه این امرحسادت وکینه دشمنان ایران اسلامی رابرانگیخته است چرا که آنها گمان نمی کردند کشوری که با این همه تحریم وتوطئه از طرف آنها مواجه شده است اکنون جزو معدود کشورهای  صاحب فن آوری هسته ای باشد .
دکترقربانی افزود :این موفقیت اعتماد به نفس ملی را ارتقاءداده وجرات وجسارت ما را دردستیابی به دانشها ی نوین چندبرابرکرده چراکه ما این امررا خودمان وبدون کمک دیگرا ن بدست آورده ایم واین امراگردرکنار موفقیتهای دیگر ایران اسلامی در بخشهای علمی ،فضایی ،نظامی ،اقتصادی ،سیاسی و...مورد توجه قراگیرد متوجه اهمیت مسئله می شویم که تحول مهمی درایران اتفاق افتاده است ومهمترین عامل درشکل گیری این تحول رهبری مدبرانه وحکیمانه دینی می باشد که باشجاعت واقتدار دربرابر توطئه ها ایستاده وانقلاب اسلامی را درجهت رسیدن به آرمانهای والای خودهدایت کرده است لذا ماباید باتمام توان درحفظ این دستاورد بکوشیم تاجایگاه ما درجهان ارتقاء یابد.
درپایان به برندگان مسابقه جوایزی اهداءگردید