برگزاری آزمون کارشناسی ارشد

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1389 دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه مورخ 28 و 29 و 30/11/88 در دو نوبت صبح و عصر برای کلیه رشته ها در دانشگاه ایلام و دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام (حوزه خواهران و برادران) همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.

بنا به این گزارش کارت ورود به جلسه آزمون با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور قابل دریافت می باشد.

این گزارش می افزاید: باجه رفع نقص از روز دوشنبه 26/11/88 تا پایان برگزاری آزمون از ساعت 8 الی 12 صبح و از ساعت 14 لغایت 18 عصر در مجتمع فرهنگی و رفاهی دانشگاه ایلام واقع در ابتدای جاده مهران- روبروی سازمان اداره همیاری شهرداریها می باشد.