جلسه شورای دانشگاه با حضور معاون پژوهشی وفناوری وزارت علوم

جلسه شورای دانشگاه باحضورمعاون پژوهشی وفناوری وزارت علوم صبح روزیک شنبه برگزار گردید.
درابتدای این جلسه دکتر قربانی ضمن خیرمقدم به دکتر مهدی نژاد گفت :دانشگاه ایلام در ابتدا بصورت یک آموزشکده زیرمجموعه دانشگاه رازی کرمانشاه بود که  در جریان سفر سال 68 مقام معظم رهبری به استان ایلام با نظرایشان به دانشگاه ارتقاء یافت وهم اکنون با چهار دانشکده ودوآموزشکده به فعالیت ادامه می دهد ودرصددیم که دانشکده الهیات را راه اندازی کنیم .
رئیس دانشگاه مجموعه مدیران دانشگاه راافرادی بسیجی نامید که بدون اعتنا به حواشی وتنشها به کارمشغول هستند ودر پیشبرد اهداف دانشگاه موفق بوده اند
درادامه دکتر مهدی نژادرویکرد اساسی وزارت علوم را توجه جدی به پژوهشهای کاربردی دانست وگفت درراستای برنامه وزیرمحترم علوم باید برنامه ریزیها درجهت افزایش پژوهشهای بنیادی باشد که بتواند از مشکلات جامعه کاسته وباعث افزایش تولید درجامعه شود.