سخنرانی آقای پروفسور لوکشا تحت عنوان آنالیز تابعی

جلسه سخنرانی آقای پروفسور لوکشا از اساتید برجسته ریاضیات دانشگاه بنگلور هندوستان و داور بین المللی انجمن ریاضی جانگ جیون در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ایلام و با حضور جمع کثیری از اساتید و دانشجویان دانشگاههای ایلام تحت عنوان «آنالیز تابعی» برگزار شد.

پروفسور لوکشا در دیدار حضوری با اساتید دانشگاههای استان ایلام در مورد زمینه های مختلف همکاری علمی بین دانشگاههای ایلام و دانشگاههای هندوستان و انجمن ریاضی بین المللی جانگ جیون موارد زیادی را مطرح و اظهار امیدواری کردند که این گونه همکاریها تداوم و استمرار داشته باشند.

شایان ذکر است این سخنرانی به عنوان اولین سخنرانی علمی- تخصصی انگلیسی زبان است که به دعوت دانشگاه ایلام برگزار گردید.