قابل توجه دانشجویان شبانه و روزانه

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی وام تحصیلی و  شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 89/88 میرساند ازتاریخ 12/07/ 1388 لغایت20/07/1388 ثبت نام بعمل می آید.

1- دانشجویانی که برای اولین بار تقاضای وام دارند لازم است علاوه بر سند تعهد محضری ، شماره حساب تجارت کارت ( نزد شعبه دانشگاه ) را نیز ارائه نمایند.

2-ارائه کارنامه آموزشی و تأیید دفتر استعداد های درخشان برای دانشجویان ممتاز الزامی می باشد .

3- ارائه کارنامه آموزشی برای دانشجویان شبانه و روزانه که قبلا از تحصیلات رفاهی استفاده  نموده اند  جهت ثبت نام ضروری است .

4- دانشجویان دوره شبانه نیازی به ارائه شماره حساب ندارند.

از دانشجویان عزیز تقاضا داریم فقط در تاریخ اعلام شده مراجعه نمایند .