دومین همایش تجلی اخلاص ویژه گرامیداشت شهدای دانشجوی 16 آذر

دومین همایش تجلی اخلاص ویژه گرامیداشت شهدای دانشجوی 16 آذر  مراکز آموزش عالی و دانشگاههای استان با حضور حجه الاسلام رحمانی سرپرست استانداری ایلام، دکتر قربانی رئیس دانشگاه ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی ، پیام نور ایلام ، معاونین دانشگاه، رؤسای دانشکده ها ، اعضای هیأت علمی و جمع زیادی از دانشجویان ، صبح دوشنبه 16 آذر در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید. در ابتدای مراسم حجه الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن خیرمقدم به میهمانان و تبریک روز دانشجو و عید سعید غدیرخم گفت: امیدوارم دانشجویان بتوانند با کسب فضایل والای علمی و اخلاقی جامعه ای نمونه را پایه ریزی کنند. در ادامه حجه الاسلام رحمانی سرپرست استانداری ایلام با تبریک روز دانشجو گفت: روز 16 آذر که با تظاهرات دانشجویان در سال 1332 در اعتراض به سفر معاون اول رئیس جمهور و شهادت سه نفر از دانشجویان بعنوان نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی می باشد که بعد از انقلاب اسلامی برای تجلیل از مبارزات دانشجویان با استکبار این روز بعنوان روز دانشجو نامگذاری شده است.

حجه الاسلام رحمانی با اشاره به توطئه های فراوان استکبار علیه انقلاب اسلامی گفت: استکبار در مواجهه با ملت شریف ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) و روحانیت ضربه خورده است و برای جبران و انتقام شکست های خود به توطئه علیه انقلاب اسلامی پرداخته که مراحلی از قبیل ترور رهبران انقلاب از جمله شهید بهشتی، مطهری، رجایی و باهنر و ... ، ترغیب صدام برای حمله به ایران ، استحاله فرهنگی ، تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و جنگ نرم را شامل شده اما انقلاب اسلامی در مقابل این توطئه ها محکم ایستاده و به سوی تعالی و پیشرفت گام برمی دارد.

در ادامه مراسم از فعالان دانشجویی در زمینه فرهنگ تجلیل بعمل آمد.