تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه ایلام و اداره امور شعب بانک ملی ایلام منعقد شد

در راستای گسترش تعامل و همکاری‌های متقابل و ارائه خدمات متنوع بانکی به همکاران دانشگاهی، در نشستی مشترک میان دکتر احمدی معاون پشتیبانی و منابع انسانی و آقای یاسمی مدیر امور شعب بانک ملی ایلام که بعدازظهر روز سه‌شنبه 26 دی ماه 1402 برگزار شد،  خوشبختانه علیرغم محدودیت مالی اعمال شده بر ارائه تسهیلات بانکی و سیاست انقباضی بانک مرکزی، تفاهم نامه همکاری میان طرفین منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی، طبق این تفاهم نامه، بانک ملی موظف به استمرار و پرداخت تسهیلات خرد قبلی به کارکنان در قالب کارت اعتباری (تا سقف 2 میلیارد ریال) به تعداد 10 نفر در هر ماه با دوره باز پرداخت 36 الی 60 ماهه شد.

بانک ملی موظف شد چنانچه کلیه کارکنان دانشگاه ایلام نسبت به افتتاح حساب مهربانی اقدام نمایند، به میزان 700 میلیون تومان در هر ماه بعنوان وام قرض‌الحسنه در قالب طرح مهربانی در اختیار کارکنان قرار دهد. اعطای این وام مذکور خارج از سقف فردی سایر تسهیلات خرد با کارمزد 4 درصد و امکان بازپرداخت حداکثر 36 ماهه می‌باشد و به صورت غیرحضوری در سامانه بام فراهم می‌گردد.

بانک ملی متعهد گردید طی هر ماه مبلغ 20 میلیارد ریال طی هر ماه جهت پرداخت تسهیلات خرید و ودیعه مسکن در اختیار اعضای هیأت علمی قرار دهد.

همچنین بانک ملی متعهد به پرداخت وام قرض الحسنه تا سقف 3 میلیارد ریال با نرخ کارمزد 4% در اقساط 24 الی 60 ماهه در قالب طرح مهربانی و در چارچوب دستورالعمل‌های طرح مذکور بر اساس میانگین مانده حساب‌های شخصی کارکنان شد.

در خصوص تسهیلات ازدواج و فرزندآوری اساتید و کارکنان، بانک ملی متعهد شد پس از انجام امور سیستمی و قانونی و به محض قرار گرفتن در صف پرداخت بصورت ویژه و خارج از نوبت، تسهیلات مربوطه را پرداخت نماید.

همچنین بانک ملی  متعهد شد در صورت شرایط احراز نسبت به پرداخت تسهیلات ساخت مسکن کارکنان دانشگاه در قالب طرح ملی مسکن بصورت ویژه و خارج از نوبت بر اساس دستورالعمل‌های مربوطه به ازاء هر واحد شخصی ساز خود مالکی (مبلغ 3500 میلیون ریال) و برای طرح‌‌هایی که زمین آن توسط دولت واگذار شده (مبلغ 5500 میلیون ریال) اقدام نماید.