حضور جامعه دانشگاهی دانشگاه ایلام در راهپیمایی روز جهانی قدس شهر ایلام

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین یعقوبی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه و جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه صبح روز جمعه 17 فرودین ماه 1403 در راهپیمایی روز جهاین قدس شهر ایلام شکرت کردند.

به گزارش روابط عمومی، جامعه دانشگاهی دانشگاه ایلام همگام با سایر اقشار و مردم انقلابی شهر ایلام، در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند و با حرکت به سمت مصلای شهر ایلام با سر دادن شعارهای «مرگ بر اسراییل»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر انگلیس»،‌ «مرگ بر منافق»، «ما همه سرباز توایم خامنه‌ای گوش به فرمان تو‌أیم خامنه‌ای»، «این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده» جنایات رژیم گرگ صفت صهیونیستی در نسل‌کشی و کودک‌کشی را محکوم کردند.