دانشگاه ایلام عنوان دانشگاه برتر کشور در حوزه مشارکت در فعالیت‌های ورزش دانشجویی را کسب کرد

بر اساس ارزیابی‌های بعمل آمده سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه ایلام عنوان دانشگاه برتر کشور در حوزه مشارکت در فعالیت‌های ورزش دانشجویی در سال 1402 را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، دکتر هاشم «داداش پور» معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور با اهداح لوحی به خانم دکتر «فاطمه آزرم» مدیر تربیت بدنی دانشگاه ایلام کسب این موفقیت ارزشمند را تبریک گفت و ابراز امیدواری نمود، که با بهره‌مندی از ارزش‌های بومی، ملی و دینی شاهد رشد و شکوفایی دانشگاه ایلام جهت نیل به توسعه پایدار فعالیت‌های ورزشی در حوزه‌های مختلف ورزش دانشگاهی باشیم.

دانشگاه ايلام عنوان دانشگاه برتر کشور در حوزه مشارکت در فعاليت‌هاي ورزش دانشجويي را کسب کرد