سه شنبه های کتاب دانشگاه ایلام ( معرفی کتب تالیفی و ترجمه‌ای اعضای هیات علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: شیمی ترکیبات گیاهی

مولف: دکتر محمود روشنی عضو هیئت علمی دانشگاه ایلام

کتاب «شیمی ترکیبات گیاهی» تالیف دکتر محمود روشنی، در 5 فصل و 231  صفحه  منتشر شده است.

کتاب حاضر با عنوان شیمی" ترکیبات گیاهی در بر‌دارنده‌ی اطلاعات بنیادی مربوط به جنبه‌های علمی گیاهان و فراورده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های گیاهی است. با توجه به اهمیت انکار ناپذیر دانش شیمی در پیشرفت علوم گیاهی و گیاهان دارویی و از طرفی گسترده بودن نیاز جوامع مختلف به این علوم، آشنایی دانشجویان رشته‌های علوم پایه و به خصوص رشته‌ی شیمی با مباحث مذکور ضروری به نظر می رسد. در این کتاب سعی شده است ابتدا به صورت کلی فرآورده های مهم گیاهی مورد استفاده در صنعت طب و .... معرفی شوند.

سپس با تمرکز بر روی بعد شیمیایی این ترکیبات، ساختارهای شیمیایی، ویژگی‌ها و روش‌های شناسایی آنها مورد مطالعه قرار می‌گیرد. در پایان روش‌های مهم و مدرن استخراج و استحصال و همچنین مباحث مربوط با کنترل کیفیت فراورده های گیاهی شرح داده شده است.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفی کتب منتشر شده اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام