برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره رویش و جشن میلاد امام رضا (ع) در دانشگاه ایلام

مراسم اختتامیه جشنواره رویش و جشن میلاد امام رضا (ع) با حضور حجت‌الاسلام مهدوی راد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی در محل برگزاری نمایشگاه با اجرای برنامه‌هایی، شامل:  سخنرانی، مولودی خوانی، موسیقی زنده، هدیه به اسامی رضا و معصومه و ... برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در اختتامیه یازدهمین جشنواره رویش در بخش دانشگاهی کانون موسیقی در بخش هنری، کانون هلال احمر در بخش اجتماعی، کانون صنایع دستی و هنرهای تجسمی در بخش فرهنگی و کانون علی بن موسی الرضا (ع) در بخش دینی، عناوین کانون‌های برتر این جشنواره را در حوزه نمایشگاهی کسب کردند.

لازم به ذکر است هم اکنون 20 کانون در بخش‌های مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی در دانشگاه ایلام فعالیت دارند.

بنا به این گزارش: صبح روز چهارشنبه 1402/03/03 دکتر بهرام‌نیا استاندار ایلام از جشنواره درون دانشگاهی «رویش» در دانشگاه ایلام بازدید بعمل آورد و از زحمات دانشجویان و دست اندرکاران برگزاری این جشنوراه تقدیر کرد.