افتتاح مرکز علم و تعاون در دانشگاه ایلام

طی مراسمی با حضور مهندس مسکنی معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صبح  امروز مرکز علم و تعاون در دانشگاه ایلام در سطح کشور افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام هدف از راه‌اندازی مرکز علم و تعاون را توسعه اشتغالزایی برای دانشجویان دانست و ابراز امیدواری کرد با ایجاد این مرکز، تعاونی‌های جدیدی با ایده‌های نو از طرف دانشجویان دانشگاه ایلام تأسیس گردد.

رئیس دانشگاه ایلام، افزود: با پشتیبانی معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک خط اعتباری اختصاصی برای این مرکز ایجاد می‌شود.

گفتنی مرکز علم و تعاون دانشگاه ایلام، چهارمین مورد از این مراکز است، که در سطح کشور راه‌اندازی می‌گردد.

افتتاح مرکز علم و تعاون در دانشگاه ايلام افتتاح مرکز علم و تعاون در دانشگاه ايلام افتتاح مرکز علم و تعاون در دانشگاه ايلام