دکتر هادی حسینی استادیار دانشگاه ایلام برگزیده طرح ملی دکتر کاظمی آشتیانی شد

دکتر هادی حسینی استادیار گروه آموزشی دانشگاه ایلام بر اساس ارزیابی بنیاد ملی نخبگان و بر حسب فعالیت‌های برجسته آموزشی، پژوهشی و نوآوری مشمول بهره‌مندی از تسهیلات «طرح دکتر کاظمی آشتیانی» گردید.

به گزارش روابط عمومی، در راستای آیین‌نامه شناسایی و پشتیبانی از دانش آموختگان برتر دانشگاهی و شیوه‌نامه شناسایی و توسعه فعالیت‌های استادیاران جوان (طرح مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی) و به منظور ارتقاء توانمندی‌ها و توسعه فعالیت استادیاران جوان دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های علمی برای حل مسائل کشور؛ برگزیدگان این طرح از اعتبار پژوهشی، اعتبار تجهیزات، اعتبار حمایت از ایفای مسئولیت‌های اجتماعی جمعاً به مبلغ یک میلیارد ریال (بلاعوض) و تسهیلات فرهنگی - رفاهی بنیاد بهره‌مند می‌شوند.

از دیگر مزایا و تسهیلات طرح دکتر کاظمی آشتیانی می توان به شرکت در دوره‌های مهارت‌افزایی و توانمندسازی؛ تخفیف استفاده از شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری؛ معرفی به نهادهای دولتی و خصوصی به عنوان مشاور تخصصی و دستیار علمی؛ معرفی به نهادهای دولتی و خصوصی برای حمایت مادی و معنوی از طرح های پیشنهادی پژوهشی، صنعتی و فناورانه؛ همکاری با فعالیت‌های بنیاد و بنیادهای استانی اشاره نمود.

شیوه‌نامه شناسایی و توسعه فعالیت‌های استادیاران جوان (طرح دکتر کاظمی آشتیانی): https://bmn.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%88%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B8%D9%85%DB%8C-%D8%A2%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C

دکتر هادي حسيني استاديار دانشگاه ايلام برگزيده طرح  ملي دکتر کاظمي آشتياني شد