درخشش دانشجویان دانشگاه ایلام در جشنواره اقوام، آداب و سنن دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

دانشجویان دانشگاه ایلام با کسب پنج مقام در جشنواره اقوام، آداب و سنن دانشگاه‌های منطقه پنج کشور، برگ زرین دیگری بر افتخارات دانشگاه افزودند.

به گزارش روابط عمومی، در این جشنواره که به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار شد، غرفه صنایع دستی دانشگاه ایلام با مدیریت خانم حدیث نیازنژاد دانشجوی کارشناسی ارشد گیاهان داوریی عنوان غرفه برتر بخش صنایع دستی جشنواره را کسب کرد.

بنا به این گزارش: خانم مهناز ولی بیگی دانشجوی دکتری زبان و ادبایت فارسی رتبه برتر «ویترای» بخش صنایع دستی، خانم سارا صادقی راد دانشجوی مهندسی علوم دامی رتبه برتر «چرم دوزی» بخش صنایع دستی، خانم حدیث نیازنژاد دانشجوی کارشناسی ارشد گیاهان داوریی رتبه برتر «عروسک نمدی» بخش صنایع دستی و آقای یوسف نیاژنژاد دانشجوی کارشناسی مهندسی نفت رتبه برتر بخش آداب و رسوم جشنواره را کسب کردند.

درخشش دانشجويان دانشگاه ايلام در جشنواره اقوام، آداب و سنن دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور