برگزاری مرحله دانشگاهی طرح حامیم دو (حلقه‌های میانی) خواهران و برادران در دانشگاه ایلام

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقانم معظم رهبری در دانشگاه ایلام، مرحله دانشگاهی طرح حامیم دو (حلقه‌های میانی) در دو بخش خواهران و برادران بصورت جداگانه در دانشگاه ایلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست افتتاحیه این طرح با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسینی نیا رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و حجت‌الاسلام و المسلمین هاشمی دبیر طرح حامیم در محل سالن فرزانگان برگزار شد.

ادای احترام شرکت کنندگان به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه، نشست تبیین اخلاق دانشجویی، نشست بررسی مسائل روز،  برگزاری نشست معرفت افزایی و پاسخ به شبهات روز، اجرای برنامه های تفریحی مسابقه و اهدای جایزه و اردوی بوم گردی به مقصد کارزان از جمله برنامه‌های این طرح بود.

برگزاري مرحله دانشگاهي طرح حاميم دو (حلقه‌هاي مياني)  خواهران و برادران در دانشگاه ايلام برگزاري مرحله دانشگاهي طرح حاميم دو (حلقه‌هاي مياني)  خواهران و برادران در دانشگاه ايلام