دانشجویان دانشگاه ایلام مقام سوم مرحله کشوری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران را کسب کردند

در ادامه درخش دانشجویان دانشگاه ایلام در سطح کشور، تیم «مکتب شهید چمران» دانشجویان دانشگاه مقام سوم مرحله کشوری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  در این مسابقات که اختتامیه‌ی آن با پیام رئیس جمهور در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، تیم‌های «شهید دیالمه» از دانشگاه مازندران،  «جهاد علمی» از دانشگاه اصفهان و «مکتب شهید چمران» از دانشگاه ایلام  به ترتیب اول تا سوم شدند.

بهروز جلیل، زینب ایوبیان، رضا جمشیدی و رحیم مساعد اعضای تیم دانشجویی«مکتب شهید چمران» دانشگاه ایلام را تشکیل می‌دهند.

گفتنی است، تیم مکتب شهید چمران دانشگاه ایلام عنوان تیم اخلاق را نیز کسب کرد.

دانشجويان دانشگاه ايلام مقام سوم مرحله کشوري يازدهمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران را کسب کردند