برگزاری اردوی تفریحی – زیارتی بانوان دانشگاه به مقصد ایوان

به همت دفتر مشاور رئیس در امور بانوان و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و به منظور تقویت نشاط و شادمانی شخصی، شغلی و حیات سازمانی بانوان، اردوی تفریحی   زیارتی بانوان دانشگاه ایلام به مقصد ایوان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، بانوان دانشگاه ابتدا در امامزاده سید عبدالله حضور یافتند و سپس راهی مجتمع فرهنگی - تفریحی شهید باهنر خوران شدند.

بنا به این گزارش: در جریان برگزاری این اردو، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه به همراه دکتر احمدی سرپرست معاونت پشتیبانی و منابع انسای و دکتر شکری معاون دانشجویی در جمع بانوان حاضر شدند و با آنها دیدار و گفتگو کردند.