انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی مابین دانشگاه ایلام و دانشگاه «فرارا» کشور ایتالیا

در راستای گسترش همکاری‌های علمی و بین‌المللی، تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه ایلام و دانشگاه «فرارا» کشور ایتالیا منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علیرضا تاب سرپرست معاونت پژوهش و فناوری با بیان این خبر اظهار داشت: این تفاهم‌نامه در راستای همکاری‌های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری در 12 ماده به امضا رسید.

دکتر تاب انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، برگزاری سمینارها و سخنرانی‌های علمی، تبادل اعضای هیأت علمی و دانشجو (در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری)، استفاده از امکانات تحقیقاتی دو طرف، تحقیقات مشترک، تدریس و تبادل نظر علمی، تبادل انتشارات و گزارش‌های علمی و دوره‌های فرصت مطالعاتی کوتاه مدت برای دانشجویان و نیز برگزاری دوره‌های تحصیلی مشترک از جمله مفاد این تفاهم‌نامه همکاری عنوان کرد.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام بیان کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه، دانشگاه ایلام و دانشگاه "فرارا" در اجرای مفاد این تفاهم‌نامه در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری اقدام همکاری می‌کنند.