پرچم متبرک بارگاه ملکوتی ثامن الحجج آقا علی بن موسی الرضا علیه‌السلام مهمان دانشگاه ایلام شد

همزمان با دهه کرامت و میلاد باسعادت آقا علی بن موسی الرضا علیه‌السلام و با حضور کاروان زیر سایه خورشید، پرچم متبرک بارگاه ملکوتی ثامن الحجج  مطهر امام رضا علیه‌السلام مهمان دانشگاه ایلام شد.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم معنوی دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسینی نیا مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیرکل حراست استان ایلام، اعضای هیات رئیسه، معاون دفتر نهاد نمایندگی در دانشگاه، کارکنان حراست ادارات و سازمان‌های استان ایلام و جمع زیادی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ایلام از کاروان زیر سایه خورشید استقبال کردند و فضایی سرشار از معنویت را ایجاد نمودند.

در ابتدای مراسم حجت‌الاسلام دکتر حسینی نیا مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان حضور کاروان زیر سایه خورشید در دانشگاه ایلام را مایه خیر و برکت دانست و ابراز امیدواری کرد تحت عنایات ویژه آقا علی بن موسی الرضا (ع)، ان شاء الله هر چه سریعتر زمینه تشرف حاضرین  در این مراسم برای زیارت بارگاه ملکوتی امام هشتم فراهم گردد.

گفتنی است، ایراد سخنرانی، مولودی خوانی و حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه ایلام از جمله برنامه‌های این مراسم بود.