رئیس دانشگاه ایلام اهانت به بقاع متبرکه امام زاده سید یوسف (ع) و امام زاده سید حبیب (ع) را محکوم کرد

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با صدور پیامی اهانت و به آتش کشیدن بقاع متبرکه امام زاده سید یوسف (ع) و امام زاده سید حبیب (ع) را محکوم کرد.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام دکتر علی‌محمدی به شرح ذیل است:

دست تبهکار جنایتکاران سیه‌دل، با دیگر فاجعه آفرید و  بقاع متبرکه امام زاده سید یوسف (ع) و امام زاده سید حبیب (ع) مورد اهانت قرار گرفت و داغی سنگین بر دل مردم شریف استان ایلام و همه ارادتمندان این امامزادگان نقش بست.

این جنایت بی‌شک به وسیله‌ی تصمیم‌گیران و عواملی خبیث و با نیات شیطانی  طراحی شده، که در پروژه ناامن سازی و گسست اتحاد مردم ایران شکست خورده‌اند و اکنون با زبونی و ناامیدی دست به این اقدام شیطانی زدند، که هیچ رهاوری برای آنان نخواهد داشت.

اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی استان ایلام با اعلام برائت و انزجار به خاطر این حادثه‌ی فاجعه بار، از مسئولان وسازمان‌های امنیتی و قضایی درخواست دارم با تمام توان مسببان این عمل شیطانی را شناسایی کرده و آنان را به اشد مجازات  برسانند.

طاهر علی‌محمدی

رئیس دانشگاه ایلام