برنامه‌های دهه سرآمد آموزش دانشگاه ایلام اعلام شد

دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام، گفت: دهه سرآمد آموزش دانشگاه ایلام از تاریخ 12 الی 21 اردیبهشت 1402، با اجرای مراسمات، نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی مختلف برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر کریم کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام با بیان اینکه دهه سرآمدی آموزش دانشگاه ایلام با شعار «سرآمدی آموزش، نیار محوری و دانشگاه تمدن آفرین»، 12 تا 21 اردیبهشت ماه 1402 برگزار می‌شود، اظهار داشت: مراسم بزرگداشت مقام معلم و استاد و تقدیر از مدرسان برتر گروه‌های آموزشی با حضور رئیس دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه، ساعت 10 الی 12 روز چهارشنبه 1402/02/13 در محل سالن فرزانگان برگزار می‌گردد.

دکتر کوخایی زاده، افزود: ضیافت شام اعضای محترم هیأت علمی و خانواده‌های گرامیشان از ساعت 20 الی 22 روز چهارشنبه 1402/02/13 اردیبهشت برگزار می‌شود.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، اضافه کرد: نشست هم‌اندیشی مدیران و کارشناسان حوزه آموزشی روز شنبه 16 اردیبهشت و مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز دوره‌های کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری با حضور ریاست محترم دانشگاه روز یک‌شنبه 17 اردیبهشت برگزار می‌گردد.

دکتر کوخایی زاده، یادآور شد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده در طول مدت این 10 روز، کارگاه‌های مختلف آموزشی، دوره‌های دانش‌افزایی و نشست‌های تخصصی در سطح دانشکده‌ها برگزار خواهد شد.