پیام تبریک دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت عید سعید فطر

دکتر طاهر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با صدور پیامی با بیان اینکه عید سعید فطر شادباش یک ماه عبادت خالصانه خداوند متعال است، این روز فرخنده و مبارک را به مردم استان، جامعه دانشگاهی استان و دانشگاهیان دانشگاه ایلام تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، متن پیام دکتر علی‌محمدی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

عید سعید فطر، نماد رهایی از تعلقات دنیوی و شادباش یک ماه عبادت خالصانه و تزکیه نفس است. به واقع این روز خجسته و سترگ، روز بازگشت انسان به فطرت حقیقی خویشتن و شکرگزاری به درگاه پروردگار متعال به جهت میزبانی و بهره‌مندی رحمت و برکت از این ماه مبارک می‌باشد. اینجانب عید سعید فطر را خدمت مردم مومن، شریف و نجیب استان ایلام، جامعه ارجمند دانشگاهی استان و اساتید، کارکنان و دانشجویان فرهیخته و ارزشمند دانشگاه ایلام صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از پیشگاه خداوند باری تعالی؛ سلامت، سربلندی و عزت همگان را خواستارم.

طاهر علی‌محمدی

رئیس دانشگاه ایلام