شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها

سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

عنوان کتاب: بهداشت و بازرسی گوشت

 تألیف: دکتر ابراهیم بابا احمدی عضو هیئت علمی گروه آموزشی بافت شناسی

کتاب «بهداشت و بازرسی گوشت» تألیف دکتر ابراهیم بابااحمدی، در 25 فصل و 225 صفحه توسط دکتر ابراهیم بابا احمدی عضو هیَأت علمی گروه آموزشی بافت‌شناسی تألیف شده است.

هدف تألیف این کتاب، راهنمایی برای بهداشت و بازرسی گوشت است، که به منظور استفاده اهل علم و فن تدوین گردیده است. این کتاب حاصل سال‌ها تلاش و تجربه مؤلف بوده و مطالعه آن می‌تواند در رسیدن به تشخیص صحیح بیماری‌های دامی، توسط علم پاتولوژی و همچنین سلامت گوشت مورد استفاده جامعه، کمک نماید.

 

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفی کتب منتشر شده اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام همراهی کنید.

 

                 روابط عمومی دانشگاه ایلام

سه شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)