پذیرش 500 دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه ایلام در سال تحصیلی 1403-1402

خانم دکتر افشار مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام از پذیرش 500 دانشجو دوره‌های تحصیلات تکمیلی در سال تحصیلی 1403-1402 در دانشگاه ایلام خبر داد، که شامل: 450 دانشجوی دوره کارشناسی ارشد و 50 دانشجوی دوره دکتری می‌باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، خانم دکتر «طاهره افشار» با بیان این خبر، اظهار داشت: از مجموع 450 نفر دانشجویی که در مقطع  کارشناسی ارشد ثبت نام کرده‌اند، به تفکیک دانشکده‌ها، 184 نفر در دانشکده علوم انسانی، 33 نفر در دانشکده علوم پایه، 52 نفر در دانشکده کشاورزی، 65 نفر در دانشکده فنی و مهندسی، 20 نفر در دانشکده الهیات و معارف اسلامی و 8 نفر در دانشکده پیرادامپزشکی پذیرش شدند.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، افزود: همچنین 88 دانشجو نیز از طریف استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش شدند.

عضو شورای آموزشی دانشگاه ایلام در خصوص پذیرش دانشجویان دوره دکتری، گفت: در سال تحصیلی 1403-142، 50 دانشجو در مقطع دوره‌های دکتری دانشگاه ایلام پذیرش شدند، که الان تمامی این دانشجویان به صورت حضوری در کلاس‌های درسی مشغول تحصیل می‌باشند.

خانم دکتر افشار با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری، در مقطع کارشناسی ارشد در پنج رشته تحصیلی و در مقطع دکتری در یک رشته تحصیلی برای اولین بار دانشجو پذیرش شد، اظهار داشت: در رشته گرایش‌های مطالعات منطقه‌ای گرایش مطالعات خاورمیانه و شمال آفریقا، حسابداری، علوم و معارف قرآن گرایش تفسیر اجتماعی، مهندسی برق گرایش الکترونیک قدرت و ماشین‌های الکتریکی در مقطع کارشناسی ارشد و در رشته مهندسی شیمی  در مقطع دکتری، برای اولین بار شاهد پذیرش دانشجو بودیم.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه با بیان اینکه بیش از نیمی از ثبت نام شدگان دوره‌های تحصیلات تکمیلی را خانم‌ها تشکیل داده‌اند، گفت: در برخی از گرایش – رشته‌های تحصیلی استقبال دانشجویان بیش از سایر رشته‌ها بوده است، که در این زمینه می‌طلبد دانشگاه نسبت به شناسایی و راه‌اندازی رشته‌های جدید کاربردی و پر طرفدار اقدام کند، تا انشالله در آینده شاهد رشد هر چه بیشتر دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی باشیم.

پذيرش 500 دانشجوي کارشناسي ارشد و دکتري در دانشگاه ايلام در سال تحصيلي 1403-1402