ثبت نام از 1301 دانشجوی ورودی جدید در دانشگاه ایلام در سال تحصیلی 1403-1402

دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام، از ثبت نام 1301 دانشجو نو ورود در دانشگاه ایلام در سال تحصیلی 1403-1402 در مقاطع مختلف تحصیلی کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری خبر داد، که شامل 527 دانشجوی پسر و 774 دانشجوی دختر می‌باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، دکتر «کریم کوخایی زاده» در خصوص پذیرش دانشجویان ورودی جدید دانشگاه ایلام در سال تحصیلی 1403-1402، اظهار داشت: در سال تحصیلی جدید مجموعاً 801 دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته در 36 رشته تحصیلی ثبت نام شدند، که از این تعداد 787 نفر در مقطع کارشناسی و 14 نفر در مقطع کاردانی هستند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام، افزود: از این تعداد، 277 دانشجوی پسر و  524 دانشجوی دختر می‌باشند.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه ایلام، در خصوص آمار دانشجویان به تفکیک دانشکده‌ها، بیان داشت: از مجموع 801 دانشجوی ثبت نام شده در مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته، 206 نفر در دانشکده فنی و مهندسی، 92 نفر در دانشکده کشاورزی، 101 نفر در دانشکده علوم پایه، 219 نفر در دانشکده علوم انسانی، 88 نفر در دانشکده الهیات و معارف اسلامی و 95 نفر در دانشکده پیرادامپزشکی ثبت نام  شده‌اند.

دکتر کوخایی زاده با بیان اینکه 500 دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی از سوی سازمان سنجش به دانشگاه معرفی شدند، گفت: از این تعداد 450 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 50 نفر در مقطع دکتری هستند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام، افزود: از مجموع 450 نفر دانشجویی که در مقطع  کارشناسی ارشد ثبت نام کرده‌اند، به تفکیک دانشکده‌ها، 184 نفر در دانشکده علوم انسانی، 33 نفر دانشکده علوم پایه، 52 نفر در دانشکده کشاورزی،  65 نفر در دانشکده فنی و مهندسی، 20 نفر در دانشکده الهیات و معارف اسلامی و 8 نفر در دانشکده پیرادامپزشکی ثبت نام شدند.

دکتر کوخایی زاده، اضافه کرد: همچنین 88 دانشجو نیز از طریق استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش شدند.

عضو شورای آموزشی دانشگاه ایلام در خصوص پذیرش دانشجویان دوره دکتری، گفت: تمامی این دانشجویان به صورت حضوری در کلاس‌های درسی مشغول تحصیل می‌باشند.

ثبت نام از 1301 دانشجوي ورودي جديد در دانشگاه ايلام در سال تحصيلي 1403-1402