بیانیه روابط عمومی دانشگاه ایلام در محکومیت جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی در حمله تروریستی به بیمارستان المعمدانی غزه

بسم الله الرحمن الرحیم

"یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم" (آیه 7 سوره مبارکه محمد).

اقدام ددمنشانه، وحشیانه و رذیلانه رژیم پلید و کودک کش صهیونیستی در حمله تروریستی به بیمارستان المعمدانی در غزه قهرمان و دلاور و به خاک و خون کشیدن بیماران و مجروحان مظلوم و بی‌پناه این بیمارستان، سندی دیگر بر وحشی‌گری و درنده خویی این رژیم نامشروع است، که در سایه حمایت و کمک مدعیان حامی حقوق بشر در آمریکا و اروپا به این جنایت هولناک دست زد و تمام آزادیخواهان و مسلمانان جهان را عزادار کرد. رژیم نامشروع و اشغالگر رژیم صهیونیستی که در پی عملیات غرور آفرین و حماسی طوفان الاقصی موجودیت خود را در خطر می‌بیند، با ارتکاب این نوع جنایت قصد مرعوب کردن رزمندگان مقاومت اسلامی و پوشاندن ضعف وجودی خود را دارد، اما به فضل الهی و با اراده پولادین ملت فلسطین و هوشیاری جبهه مقاومت و حمایت آزادیخواهان، مستضعفان و مسلمانان جهان، کارزار کنونی نقطه شروع نابودی این رژیم منحوس و جعلی و پایان بخش اشغال سرزمین فلسطین خواهد بود. روابط عمومی دانشگاه ایلام ضمن ابراز همدردی با ملت مظلوم فلسطین و خانواده‌های شهدای غزه قهرمان، این جنایت هولناک را به شدت محکوم می‌نماید و جامعه دانشگاهی و نخبگان جهان اسلام را به حمایت از ملت مظلوم فلسطین و مقابله با رژیم کودک کش رژیم اشغالگر قدس دعوت می‌نماید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام

بيانيه روابط عمومي دانشگاه ايلام در محکوميت جنايت وحشيانه رژيم صهيونيستي در حمله تروريستي به بيمارستان المعمداني غزه