انتخابات تشکل‌های دانشجویی دانشگاه ایلام برگزار شد

دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام، گفت: انتخابات تشکل‌های دانشجویی دانشگاه ایلام صبح امروز بصورت شفاف و در آرامش کامل برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر ویسه با بیان این اظهار داشت: انتخابات تشکل‌های دانشجویی دانشگاه ایلام صبح امروز با استقبال پرشور دانشجویان از ساعت 9 صبح لغایت 17 عصر برگزار گردید، که ضمن تقدیر و تشکر از این حضور آگاهانه و دغدغه مندانه در پایان تعداد 539 نفر از دانشجویان در این انتخابات شرکت نموده و پی از شمارش آراء تعداد 422 نفر از دانشجویان به تشکل جامعه اسلامی دانشجویان رای داده و تعداد 117 نفر به تشکل انجمن اسلامی دانشجویان را برگزیدند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، افزود:  بر اساس دستورالعمل وزارت علوم، تشکل جامعه اسلامی دانشجویان به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی دانشگاه به عضویت شورای فرهنگی در خواهد آمد.

دبیر هیأت نظارت بر تشکل‌های دانشجویی دانشگاه ایلام ضمن تقدیر از زحمات اعضای تشکل انجمن اسلامی دانشجویان و تبریک به اعضای منتخب تشکل جامعه اسلامی دانشجویان، ابراز امیدواری کرد، که روند فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی دانشگاه بیش از پیش ارتقا یابد.