بازدید جمعی از دانشجویان رشته علوم جنگل دانشگاه ایلام از پارک جنگلی سراب و نهالستان سردسیری ایوان

در قالب برنامه بازدیدهای استاد محور، جمعی از دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته علوم جنگل دانشگاه ایلام به سرپرستی دکتر مهدی حیدری دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام از پارک جنگلی سراب و نهالستان سردسیری ایوان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی، این بازدید به همت بنیاد نخبگان استان ایلام و با همکاری دانشگاه ایلام در روز جمعه مورخ 2 تیرماه 1402 و با هدف معرفی نهالستان سردسیری ایوان، تاریخچه احداث و توسعه، گونه های هدف، مراحل تولید نهال و توان تولیدی برگزار گردید.

بازديد جمعي از دانشجويان رشته علوم جنگل دانشگاه ايلام از پارک جنگلي سراب و نهالستان سردسيري ايوان