بخشی از آزمون سراسری 1402 فردا صبح در دانشگاه ایلام برگزار می‌گردد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام گفت: بخشی از آزمون سراسری تیر ماه 1402 با حضور 4345 داوطلب، شامل: 2663 داوطلب خانم و 1682 داوطلب مرد؛ در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه 14 و 15 تیر ماه در دانشگاه ایلام برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر کوخایی زاده با بیان این خبر، افزود: آزمون گروه‌های آزمایشی علوم انسانی وعلوم ریاضی و فنی صبح چهارشنبه و گروه آزمایشی هنر عصر چهارشنبه 14 تیر، گروه آزمایشی علوم تجربی صبح پنج‌شنبه و گروه آزمایشی زبان عصر پنج‌شنبه  15 برگزار می‌شود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یادآور شد: داوطلبان برای شرکت در آزمون حتماً مداد نرم مشکی برای پاسخگویی، پاک کن، کارت ورود به جلسه آزمون و کارت ملی یا شناسنامه عکس دار همراه داشته باشند و از آوردن وسایل اضافی مانند کیف، گوشی موبایل و هرگونه وسایل ارتباط الکترونیکی خودداری کنند.